0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

Ajax alarm systeem

Ajax is een betrouwbaar en betaalbaar alarm systeem dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Bij ons hebben we bewust gekozen om Ajax alarm systemen aan te bieden omdat we geloven dat ze een van de beste opties zijn voor zowel thuis- als bedrijfsbeveiliging.

Het Ajax alarm systeem is gebouwd met de nieuwste technologieën en bevat verschillende onderdelen die bijdragen aan de veiligheid van uw woning of bedrijf. Zo bevat het systeem onder andere een centrale hub, die fungeert als het brein van het alarmsysteem en alle sensoren en andere onderdelen aanstuurt. Het systeem is ook voorzien van verschillende soorten sensoren, zoals bewegingsdetectoren en raam- en deursensoren, die zorgen voor een goede detectie van ongewenste indringers.

Een ander groot voordeel van het Ajax alarm systeem is de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met extra componenten. Hierdoor kunt u het systeem aanpassen aan uw specifieke beveiligingsbehoeften, of het nu gaat om een extra sirene, een rookmelder of een watersensor.

Het Ajax alarm systeem biedt niet alleen een uitstekende beveiliging, maar ook een gebruiksvriendelijke bediening. Met behulp van de Ajax app kunt u het alarmsysteem vanaf elke locatie bedienen en monitoren, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt in uw huis of bedrijf.

Kortom, Ajax.system is een hoogwaardig en betrouwbaar alarm systeem dat redelijk geprijsd is. Het systeem bevat verschillende onderdelen die bijdragen aan de veiligheid van uw woning of bedrijf en biedt de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met extra componenten. Met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening en een uitstekende kwaliteit, is Ajax.system de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en efficiënt alarmsysteem.
Ajax alarmsysteem

Wis je dat?

Groot voordeel van het Ajax alarm systeem is de naadloze integratie met de UNV camera's uit ons assortiment. Dit zorgt voor een nog betere beveiliging van uw woning of bedrijf, omdat u in staat bent om de camerabeelden direct te bekijken op uw smartphone of tablet, waar u ook bent.

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebarscamera-video
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram