0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

Brand / veiligheid

In onze steeds veranderende wereld is veiligheid van het grootste belang. Bij SlimmeInbraakDetectie streven we ernaar om u die veiligheid te bieden door middel van onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen dat elk huis uniek is en unieke veiligheidsuitdagingen heeft. Daarom bieden we een scala aan producten die u helpen uw huis en dierbaren te beschermen tegen potentiële gevaren zoals brand en koolmonoxidevergiftiging.

Ons assortiment omvat de Ajax FireProtect en FireProtect 2 detectoren - hoogwaardige apparaten die meer doen dan alleen brand detecteren. Met het vermogen om verschillende soorten rook, hitte en zelfs koolmonoxide te detecteren, bieden deze slimme apparaten een allround veiligheidsoplossing voor uw huis. Hun geavanceerde algoritmen en hoge gevoeligheid verminderen het risico op valse alarmen, terwijl ze u tijdig waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Kijk verder om meer te leren over onze producten en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veiliger thuisomgeving.

CO Melder

Beveilig uw ruimte tegen koolmonoxidevergiftiging met onze hoogwaardige CO-melders. De Ajax FireProtect 2, een toonaangevend model in onze collectie, detecteert niet alleen rook en hitte, maar ook koolmonoxide. Dit is een cruciaal kenmerk voor ruimtes waar CO-lekken kunnen optreden, zoals in huizen met gastoestellen of aangebouwde garages. Biedt uw gezin de bescherming die het verdient met onze betrouwbare CO-melders.

Koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is een onzichtbaar en geurloos gas dat bij onvoldoende ventilatie dodelijk kan zijn. Met de Ajax FireProtect 2 koolmonoxidemelder beschermt u uw leefruimte tegen dit stille gevaar. De FireProtect 2 onderscheidt zich door zijn vermogen om koolmonoxide, rook en hitte te detecteren. Onze koolmonoxidemelders zijn ontworpen om u tijdig te waarschuwen, zelfs bij kleine hoeveelheden CO, waardoor de veiligheid en gemoedsrust van u en uw dierbaren gewaarborgd blijft.

Slimme Rookmelder

Verhoog uw veiligheid met onze slimme rookmelders. Zowel de Ajax FireProtect als de FireProtect 2 zijn uitgerust met geavanceerde detectiealgoritmen die in staat zijn verschillende soorten rook en warmte te onderscheiden. Hierdoor wordt het risico op valse alarmen aanzienlijk verminderd. Zelfs kleine hoeveelheden rook worden gedetecteerd, waardoor u vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor mogelijke brandgevaar.

Bij SlimmeInbraakDetectie begrijpen we dat uw veiligheid onze prioriteit is. Met onze Ajax FireProtect en FireProtect 2 slimme rookmelders, bieden we u niet alleen superieure branddetectie, maar ook gemoedsrust.

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram