0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

21 november 2022

Brandveiligheid samen met het AJAX Systeem

Heeft u ook altijd al problemen gehad met de brandveiligheid in en rondom uw huis? Of weet u nou net niet hoe u dat moet doen, de brandveiligheid verhogen? AJAX die helpt u met uw problemen, doormiddel van de slimste en modernste technologie te gebruiken in een component de Ajax FireProtect 2. Samen met AJAX kunt u uw huis zo brandveilig maken als mogelijk is 

AJAX heeft voor dit probleem de slimme FireProtect 2 RB (Hitte/Rook/CO) ontwikkeld. De AJAX FireProtect 2 is een rook, tempratuur en CO melder allemaal in 1 compacte apparaat. Doordat de FireProtect dit allemaal in één is zit u niet te klunzen met verschillende melders. Zo hoeft u maar één AJAX FireProtect op te hangen die de hele ruimte tegen brand en CO ontwikkeling beveiligd. De AJAX FireProtect 2 is zo ontwikkeld dat u daarmee zo tijdige mogelijk de ontwikkeling van brand kunt stoppe. Doordat u een melding krijgt op uw smartphone van de opkomende brand of CO ophoping. Zo kunt u snel anticiperen en bijvoorbeeld de meldkamer inschakelen of een buur genoot toelichten om de situatie te verhelpen.

Daarnaast is het sinds 1 Juli 2022 wettelijk verplicht om op elke verdieping van uw huis of appartement een rookmelder te hebben. Daar pas de Ajax Fireprotect perfect bij. Doordat het dus niet alleen maar rook detecteert, maar ook temperatuur verhoging en co (koolmonoxide). Wat natuurlijk ideaal is zo hoeft u alleen de FireProtect aanschaffen en te installeren. Klaar bent u, u bent nu helemaal beschermt tegen elke situatie.

AJAX LeaksProtect

AJAX heeft niet alleen aan brand gedacht maar ook aan een lekkage wat kan gebeuren, door een vaatwasser die plotseling lek of kapot is gegaan. Daarover heeft AJAX al voor u nagedacht, daarom is AJAX gekomen met de LeaksProtect.

De AJAX LeaksProtect beschermt u tegen onnodige waterschade, de LeaksProtect is zo ontworpen dat die elke eerste teken van overstroming of lekkage moet detecteren. Zo kunt u voorkomen dat u serieuze waterschade oploopt en op tijd kunt ingrijpen. Zodra er een lekkage wordt gedetecteerd bij de LeaksProtect zult u direct een melding ontvangen op uw smartphone over de detectie. Zo kunt u net als bij de FireProtect snel handelen en waterschade voorkomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram