0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

30 november 2022

Onze slimme buiten beveiligingscamera's

Wij krijgen van klanten steeds vaker de vraag om rondom het huis, kantoor of pand een camera willen hebben. Een camera geeft een gevoel van veiligheid en controle om te zien wat er buiten het huis, kantoor of pand gebeurt. Slimmeinbraaktdetectie.nl is gaan zoeken naar een betaalbare oplossing tussen het oerwoud aan camera's online. We zijn uiteindelijk terecht gekomen bij een slimme en betrouwbare beveiligingscamera uit de beveiligingswereld in plaats van de huis, tuin en keuken camera's.

We zijn gekomen met deze camera zoals we zeiden doordat we van veel mensen te horen kregen dat zij het een prettig gevoel vonden. Dat zij weten wat er rond om hun huis, kantoor of pand gebeurt en ook als er iemand bij de voor deur staat dat ze zien wie. Daarnaast is het ook handig dat als er een poging word gedaan tot inbraak. Dat je alles op beeld hebt vast staan. Vandaar dat wij met deze slimme beveiligingscamera's zijn gekomen, welk wij het beste aanraden doordat deze vele AI functies bied.

AI

AI in deze camera is simpel gezegd bepaalde functies die de camera is in geleerd, dat wilt zeggen dat deze camera verschillende dingen kunt. Zoals gezicht herkenning, mensen detecteert en nog veel meer wat we veder in dit artikel uitleggen.

De belangrijkste punten van deze camera is dat uw hiermee geen vals alarm meer krijgt. Doordat deze camera geen alarm slaat door bladeren, vogels en lichtinvallen etc. Zo heeft u gegarandeerd geen vals alarm meer en weet u zeker dat de camera zich alleen focust op echte alarmen.

Gebied's Beveiliging

Deze camera ondersteunt beveiliging van de door u toegewezen gebied van plaatsing. Dat betekent dat deze beveiligingscamera het gebied optimaal in de gaten houd. U zult dan meldingen krijgen van bijvoorbeeld het betreden en verlaten van dat gebied. Ook als een persoon of voertuig de lijn van het gebied passeert. Daarnaast kunt u geheel op uw wensen instellen wanneer u een melding ontvangt. Bijvoorbeeld alleen bij het betreden van het toegewezen gebied of alleen het verlaten ervan. Die keus is geheel aan u.

Slimme Detectie

Daarnaast heeft deze slimme beveiligingscamera ook de functie slimme detectie. Daarmee bedoelen we dat deze camera op een slimme manier mensen, dieren, motor voertuigen en geen motor voertuigen detecteert. Ook kan deze camera mensen detecteren doormiddel van gezichtsherkenningen, maar niet identificeren. Wat de camera nog meer kan is mensen tellen. De camera kan dit doen doormiddel van de mensen die langs lopen of in groepsverband. Zo weet u precies hoeveel mensen er langs lopen op wie er langs lopen. De camera heeft daarbij ook nog is een videoanalyse functie, zodat u kunt kijken wat de camera opvalt.

De camera hebben we in 3 verschillende optie's, dat zijn 4MP, 5MP en 8MP. Deze verschillen hebben te maken met de beeld kwaliteit. De laagste beeldkwaliteit is 4MP ( MegaPixels) wat al zeer goed is, en te vergelijken met 1080p HD. Wilt u naar het product zelf klik dan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram