0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

14 november 2022

Wil jij ook je boot achterlaten met een gerust gevoel?

Het probleem

Kent u ook dat probleem dat u uw boot ergens laat liggen maar er geen toezicht is of niemand die erop let. Dat u er geen goed gevoel bij heeft maar u toch weg moet. U bent niet de enige die dit heeft, wij ervaren veel meer mensen die met hetzelfde probleem zitten. Omdat wij staan voor veiligheid en betrouwbaarheid maar ook er zijn voor de jullie. Hebben we nagedacht hoe we jullie met dit probleem kunnen helpen, door met een oplossing te komen. We hebben met ons team ontzettend lang gebrainstormd. Het nam veel tijd in beslag maar uiteindelijk zijn we op de beste oplossing ooit uitgekomen.

Waar we met ons team zijn op uitgekomen is het Ajax Systeem. Het Ajax systeem is de beste en slimste anti-inbraak systeem van Europa. Waardoor het goed geschikt is als inbraakdetectie op uw boot. Doordat bijna alles draadloos is, is dit het ideale inbraak systeem om uw boot mee te beveiligen. Wat het nog makkelijker maakt is, dat alles zo simpel is om te installeren dat uw hele boot beveiligd is binnen 10 minuten.

De middelen

Om te beginnen heeft u een Ajax Hub nodig, dit is de centrale voor alle detectoren. We hebben verschillende Hub's zoals de Ajax Hub, Hub plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G) en de Hub plus 2. Wilt u precies weten wat het verschil is tussen de verschillende hub's en welke u nodig heeft? Daar hebben we een geweldig artikel voor, hier.

De Ajax Hub is draadloos en werkt 24 uur lang waardoor dit ideaal is als inbraakdetectie op uw boot. Doordat u geen vast stroom heeft is de Ajax Hub maar 24 uur lang actief. Al wilt u dat de Hub langer werkt dan kunt u die gemakkelijk op de accu van de boot aansluiten zodat die het zolang doet tot dat u het wilt. Daarvoor heeft u dan wel de 12V PSU voor nodig zodat u het kan aansluiten op de accu. In de Hub zelf gaat er een (2), (3) of (4)G simkaart in omdat u ook geen vast internet heeft. Zo heeft de hub toch internet op plekken waar dat erg lastig is en kunt u uw boot gewoon beveiligen.

Om uw boot te beveiligen tegen inbrekers, kunt u de Ajax MotionProtect gebruiken, die houdt heel het gebied in de gaten tot wel 180 graden. Zodra de MotionProtect iets van beweging detecteert ontvangt u direct een bericht op uw telefoon. Zo kunt u daarop snel anticiperen en bijvoorbeeld de politie inlichten.

Heeft u een deur op uw boot? Dan is het handig om de Ajax DoorProtect aanteschaffen. Doormiddel van de DoorProtect wordt u op de hoogte gehouden zodra er een deur geopend wordt of dicht gedaan wordt. Zo weet u dus ook precies als de deur op uw boot word opengebroken.

Wilt u ook bijvoorbeeld een foto van dat moment, dan raden wij de Ajax MotionCam aan. De Ajax MotionCam maakt direct een foto zodra die beweging detecteert. Heeft de motioncam beweging gedetecteerd dan verstuurd de hub de foto van dat moment direct naar de app toe. Zo ziet u meteen wie er bij uw boot is en wat er gebeurt.

Wilt u de inbrekers echt afschrikken? Dan raden wij de Ajax BuitenSirene aan. De Ajax BuitenSirene die gaat direct af zodra één van de detectoren beweging detecteert. De Buitensirene produceert een geluid van 85 tot 113 DB, in een periode van 3 tot 180 seconden wat u kunt aanpassen. Hier schrikt natuurlijk elke inbreker van af.

Nu is uw boot helemaal voorzien van een inbraakdetectie, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram