0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?

8 december 2022

Waarom het Ajax Alarmsysteem

Het Ajax alarmsysteem maakt gebruik van het unieke Jeweller-communicatieprotocol, wat een hoge mate van betrouwbaarheid biedt en een bereik tot wel 2 kilometer heeft. Dit maakt het mogelijk om het alarmsysteem te gebruiken in zowel grote als kleine gebouwen. Zonder dat er bekabeling nodig is. Het systeem is ook volledig draadloos, wat betekent dat er geen risico is op beschadiging van de bekabeling door bijvoorbeeld een inbraakpoging.

Het Ajax alarmsysteem biedt ook veel flexibiliteit. Het is mogelijk om verschillende sensoren en andere beveiligingsapparatuur aan het systeem toe te voegen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Dit maakt het systeem geschikt voor zowel particuliere als professionele beveiliging. Bovendien is het systeem eenvoudig te gebruiken, met een intuïtieve mobiele app waarmee gebruikers het systeem kunnen beheren en meldingen kunnen ontvangen.

Ajax kan gemakkelijk worden uitgebreid met extra sensoren en andere apparatuur. Dit maakt het mogelijk om het systeem te laten groeien met de behoeften van de gebruiker. Bovendien is het systeem volledig compatibel met andere draadloze beveiligingsapparatuur, zoals bewegingssensoren en deuren- en raamsensoren.

Verder is het Ajax alarmsysteem ook uitgerust met geavanceerde functies zoals intelligente branddetectie en inbraakpreventie. Het systeem kan bijvoorbeeld brand detecteren en automatisch het stroom uitzetten, wat essentieel is voor een effectieve beveiliging. Bovendien kan het systeem ook helpen bij het voorkomen van inbraken, door het verlichten van de omgeving en het afgeven van een luide sirene als er beweging wordt gedetecteerd.

Kortom, het Ajax alarmsysteem is een populair en betrouwbaar alarmsysteem vanwege zijn veilige en gemakkelijk te gebruiken draadloze communicatie, flexibiliteit en geavanceerde functies zoals branddetectie en inbraakpreventie. Dit maakt het systeem zo flexibel dat het niet alleen geschikt is voor woning maar zelfs voor u panden of kantoor. Doordat het niet alleen particuliere beveiliging is maar ook professionele beveiliging, dat ligt geheel aan u zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creeër eigen inbraak installatie.

Met onze configuratie tool kunt u digitaal zelfstandig uw huis indelen met inbraak detectoren en camera's. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de installatie.
Start nu!
userclosechevron-downshopping-cartphonebars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram